First

CL/02.27011

CL_02.27011
Gewicht 7,6 kg Icon width 84 Icon depth 38 Icon height 9
First opzetwastafel zonder kranenbank, cristalplant. Een wastafel die 100% recyclebaar is. Uiteraard volgt deze wastafel onze Clou design filosofie, net zoals alle andere wastafels in deze serie.
Technical drawing - CL_02.27011.jpg

download pdf
montage instructie
Materiaalomschrijving Cristalplant®
Cristalplant® is een composietmateriaal, dat wij hebben gekozen voor onze producten omwille van zijn soft-touch effect en schoonheid. Naast de esthetische kwaliteit is dit materiaal ook technisch superieur aan andere materialen die worden gebruikt in de badkamer. Waar andere materialen die vaak in dit segment gebruikt worden permanent beschadigd zijn eens gekrast, is dit materiaal homogeen doorheen het hele product; daardoor kunnen krassen hersteld worden met een schuursponsje en commercieel verkrijgbare schuurmiddelen.

Cristalplant® is een technisch geavanceerd composietmateriaal dat bestaat uit een hoog percentage natuurlijke mineralen en een laag percentage polyester- en acrylpolymeren. Dit maakt dat dit materiaal inert, hypoallergeen en niet toxisch, 100% recycleerbaar en vuurvast (klasse 1) is. Het is zeer goed bestand tegen UV straling, het heeft een hoge dichtheid en is niet poreus. Verder is het hygiënisch, duurzaam en aangenaam om aan te raken omwille van de fluwelen textuur. Cristalplant® is volledig herstelbaar aangezien men het terug in de originele staat kan brengen met een eenvoudig schuurmiddel en spons, zelfs brandplekken van sigaretten kunnen zo verwijderd worden. Het regelmatig poetsen van Cristalplant® verzekerd het behoud van zijn oorspronkelijke schoonheid, en voorkomt tekenen van slijtage doorheen de tijd.
Onderhoudsvoorschriften

Terug
meer foto's
CL_02.27011